Publicat per

Presentació personal

Hola bon dia

Soc en Lluís Talens , estudiant del grau d´econòmia de la Uoc , m´he matriculat per acabar les assignatures que no vaig realitzar ja fa un munt d´anys

Visc a Cardedeu , poble pròxim ala montseny , juntament mab la meva dona i els meus tres fills , cosa que comporta força feina però tambè grans moments amb ells

Treballo com a comptable amb una empresa que realitza extraescolars , menjadors i acollides per escoles de diferents comarques de Catalunya

Els meu hobby es les caminates de muntanyismes encara que en la actualitat amb els nens es complicat , ena la actualitat els meus fills juguen a Handbol a Granollers cosa que s´ha transformat en un hobby familiar i també fer partits a molts pobles de Catalunya,
Salutacions cordials a tots

PRESENTACIO LLUIS

Debat0el Presentació personal

Deixa un comentari